ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

10 книг, які варто прочитати кожному! 

 

 

1. Джефрі К. Лайкер "Філософія Тойота - 14 принципів роботи злагодженої команди". Цю книгу рекомендує Барановський Нестор, як книгу, яка надихає на великі звершення. Адже компанія «Тойота» відкриває свої 14 принципів менеджменту та бізнес-філософії, завдяки яким отримала репутацію найуспішнішого автовиробника у світі. Універсальність принципів Філософії «Тойоти» в тому, що вони можуть бути використані в будь-якій галузі для формування досконалої організаційної структури.

2. Наш Олексій Кравчук вражений книгою «Гра в бісер» Г. Гессе. Особливо було переживати з автором спробу прослави духовності в «отруєному світі». Автор розповідає про вигадану республіку «десь в горах» у 25 столітті – де люди присвячують свій час грі в бісер. Книга особливо актуальна в умовах сьогодення, що дає змогу переосмислити пріорітети та цінувати кожний прожитий момент.

3. Марія Клейнова – провідний бізнес-аналітик дуже полюбляє читати. І виділяє книгу «Есенціалізм. Мистецтво визначати пріотрітети» Ґреґа Маккеона. У книзі йдеться про концепції есенціалізму, які успішно застосовують в Google, Facebook, Twitter, Linkedin. Чи відчували Ви коли-небудь, що викладаєтесч на повну, але не отримуєте бажаного результату. Ґреґ Маккеон пропонує власну концепцію, завдяки якій Ви навчитеся помічати найсуттєвіше, відкидати непотрібне та помічати найважливіше. А Марія Клейнова рекомендує цю книгу для Вас. 😊

4. Ірина Мельник рекомендує, як обовязкову книжку до прочитання – «Атлант розправив плечі» автора Айн Ренд. Це світовий бестселер, у якому в конфлікт вступають «суспільне благо» та «холоднокровний капіталізм». У першій частині книги розповідається про розвиток американського ринку, де суспільство довіряє перевіреним центрам промисловості навіть тоді, коли вони занепадають і не готові на нові кращі перспективи. Також описується історія про сильну та вольову жінку, яка прагне очолити залізничну компанію. Дану книгу рекомендує Ірина усім, хто цікавиться бізнесом та особистісним зростанням.

5. А наша Ірина Карепіна відкриває для нас ще один шедевр для прочитання: автор Лі Куан Ю. «Із третього світу в перший». Про те, як побудувати міцну державу, яка із країни третього світу стала однією із найбільш перспективних і найбагатших». Автор книги є творцем економічного дива і премєр міністром Сінгапуру понад 40 років.

6. Жанна Писанка – наш провідний програміст рекомендує книгу японського письменника Кобо Абе «Чуже обличчя», де в основі сюжету – ситуація, коли внаслідок травми герой змушений послухатися поради лікарів і замінити своє обличчя маскою. Одразу ж після цього з людиною починають відбуватися дивні зміни. Це книга, від якої неможливо відірватися 😊

7. Вікторія Кондя із останнього прочитаного відмічає книгу В.Лиса «Століття Якова», де йдеться в романі про одного українця, який за свій столітній вік пережив 5 держав: Російську імперію, УНР, Польщу, гітлерівську Німеччину та сталінський СССР. Книга, яка залишає глибокий слід в кожного українця. Книга-діамант, яка розкриває буття українського народу. 

8. Кишенюк Василина відзначає дану книгу, як ту, що прочитала вже двічі 😊Малкольм Гладвелл «Неординарні. Історії успіху». У книзі йдеться про відомих людей, та як вони досягли успіху. Зокрема, як вдалося «Біттлз» бути кращими серед кращих, неймовірні приклади із життя Біла Гейтса, біографії зірок канадського хокею…та багато ще захоплюючого. 

9. Наш Андрій Дигдало надзвичайно захоплюється книгами та з радістю ділиться найкращим до прочитання. Наш колега рекомендує заново перечитати «Тигролови» І.Багряного зі шкільної програми. Де Андрій дотепер не може забути слова із книги: «Краще вмерти біжучи, аніж жити гниючи».

10. Також Андрій рекомендує серію книг «Центр забутих книжок» автора Карлоса Сафона. Зі слів Андрія, це одні з його найулюбленіших книг, які наш колеги коли-небудь читав. Дуже багато містики, що складається враження, наче це фантастика. Допоки не прочитаєш останньої книги, перші 3 здаються не повязанми між собою і здавалося б, що можна читати їх окремо. Але четверта книга розкриває всі таємниці і сюжет формується у цілісну картину.

Бажаємо Вам радості від прочитаного!