ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Коли надворі сніжно і холодно – це не привід залишатися вдома. Серед прекрасної половини компанії виникла думка зібратися разом на перегляд вистави в театрі. І думка швидко стала реальністю.

  Квитки придбані – і всі із відчуттям чогось прекрасного очікували на цей день – день вистави, і день нашої зустрічі.

Із самого ранку 1 грудня, ми як справжі дівчата вже в думках: «А що ж одягнути 😊». Наперед домовилися перед виставою «Львівське танго» ще зустрітися на львівській каві.

І ось уже із різних куточків та околиць Львова всі поспішають на місце зустрічі. Проте час такий швидкоплинний, що не встигли як оглянутися, а пора бігти в театр.

Почалася вистава, зал вщент переповнений глядачами. Емоції від побаченого – зашкалюють. Ми і сміялися від справжнього галицького діалекту, і не змогли впустити сльози від реалій минулих років («Карпатської України»), які актуальні і сьогодні.

Дякуємо кожному нашому захисникові за те, що можемо жити та дихати на повні груди у своїй державі. Дякуємо за відданість та щиру любов до України.