ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Спільним проектом компаній ПрАТ “Закарпаттяобленерго” та КУБ завершено впровадження та адаптацію програмних продуктів BAS. 

Директор з інформаційних технологій та телекомунікацій Тарас Сегляник розповів: Цей грандіозний проект дозволив автоматизувати всі бізнес — процеси з постачання електроенергії її споживачам та функціонування компанії. Особливу увагу слід звернути на автоматизацію нарахування заробітної плати, з врахуванням всього аспекту особливостей. Значні роботи проведено з автоматизації обліку проведення ремонтів та технічних оглядів основних засобів компанії, що є дуже важливою і складною ділянкою роботи на даному підприємстві. Зауважу, що забезпечено автоматичний розподіл бухгалтерського та податкового обліку основних засобів. Також автоматизовано податковий облік нарахування та відшкодування ПДВ. Забезпечена оперативна комунікація між підрозділами компанії.

14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин