ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Нашою компанією реалізовано масштабний проект з автоматизації ПрАТ «Костопільський завод скловиробів» шляхом впровадження конфігурації BAS ERP. 

 

З розвитком науково – технічного прогресу проблема якості і безпеки не спрощується, а, навпаки, стає більше приорітетною. Тому вирішувати її традиційними методами, тобто лише шляхом контролю якості готової продукції, практично неможливо. Для того, щоб не втратити конкурентоздатність і підтримувати високі економічні показники, підприємство запроваджує ефективні та дієві системи. На сьогодні ПрАТ «Костопільський завод скловиробів» - це підприємство, яке відповідає високим вимогам державного та міжнародних стандартів ДСТУ ISO 9001, ISO 9001, BRC/IoP.

 

Для контролю своїх бізнес-процесів та досягнення поставлених цілей компанія приймає рішення про автоматизацію інформаційної системи та доведенням її до сучасного рівня шляхом впровадження конфігурації BAS ERP.  Для цього топ-менеджментом був проведений аналіз ринку спеціалістів у цій галузі та обрано компанію ТОВ "Комплексне управління бізнес-процесами", якій довірили реалізацію даного масштабного проекту.

 

Під час впровадження нашими спеціалістами було автоматизовано наступні підсистеми:

 

  • Регламентований облік (обліковий контур згідно ПСБО та МСФО, формування місячного звіту керівника, з врахуванням специфіки вимог Замовника)
  • Управління закупками (погодження, система управління потребами підрозділів, забезпечення потреб, лімітування, моніторинг процесу закупок)
  • Управління продажами (функціонал погодження, система моніторингу та контролю заборгованості, розширена система договорів та умов продаж)
  • Казначейство (система моніторингу та погодження заявок на витрачення ГК)
  • Бюджетування  (впровадження різних бюджетів за різними ділянками обліку)
  • Операційне виробництво (повний комплекс виготовлення за центрами відповідальності згідно специфіки виробництва, система моніторингу виробництва)
  • Планування виробництва (поопераційне та стратегічне планування, лімітування на основі виробничих потужностей, моніторинг планів виробництва)
  • Логістика (виписка маршрутних листів, облік ремонтів)
  • Управлінська звітність (за всіма ділянками обліку в графічній та числові інтерпретації, функціонал самостійної побудови звітів за будь-якими ділянками)
  • Обмін з сайтом (синхронізація номенклатури та залишків, генерування замовлень в системі)
14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин