ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

12 лютого 2018 року  в Торговій галереї "Опера Пассаж" пройшов черговий податковий семінар організаторами якого є ТОВ "Юридична компанія "ЕЙЧ.Ді. Партнерз"" та Аудиторська компанія "Бейкер Тіллі Україна", а ТОВ "Комплексне управління бізнес-процесами" її активним учасником. 

Основна мета семінару - це розробка рекомендацій та надання роз'яснень щодо застосування змін податкового законодавства України на практиці. Висвітлення та обговорення інформації про основні зміни у податковому законодавстві, налагодження комунікацій між учасниками семінару з метою обміну їх досвіду у сфері адаптації діяльності компаній до змін податкового законодавства.

gallery 4

Наша компанія мала можливість ознайомити учасників семінару з новим продуктом в сфері автоматизації бізнесу рішення ERP-класу – "BAS ERP". 

У своєму виступі Євген Моргаєв (комерційний директор ТОВ "Комплексне управління бізнес процесами"), ознайомив слухачів з основними аспектами з придбання, впровадження  та супроводу даного програмного рішення та докладніше зупинився на функціональних можливостях програмного продукту.