ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

 

04-05 лютого 2020 року у м. Києві відбувся дводенний семінар «Про системи автоматизації бізнесу для продавців». Метою курсу було систематизувати раніше здобуті знання продавців компанії-членів САБ та більш детально ознайомити їх з продуктами лінійки BAS.  

 

Вікторія Ільченко, викладач курсу, яка більш ніж 13 років успішно реалізує продажі програм для автоматизації бізнесу, зуміла досить доступно та водночас інформативно представити всі нововведення BAS, на основі порівняння їх з уже існуючими продуктами 1С:Підприємство 8.  Для новачків в області продажів програм була хороша можливість отримати необхідний обсяг інформації для формування якісної пропозиції клієнтам з виділенням ключових переваг. Більш досвідчені продавці мали виняткову можливість вдосконалити та поглибити свої знання.

 

Тренінги та семінари, що відбуваються за підтримки САБ, - це хороша можливість для персонального розвитку кожного працівника, що, безумовно, впливає на ефективність діяльності компанії в цілому. Для КУБу - це ще один крок вперед щодо покращення роботи своїх працівників та підвищення їхньої ефективності.