ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

BAS Бухгалтерія, редакція 2.1

Версія 2.1.20

Нове у версії:

Зарплата та кадри

Облік для організацій резидентів Дія Сіті

Для працівників таких організацій застосовується окремий поріг максимальної бази ЄСВ у розмірі мінімальної заробітної плати та зменшена ставка ПДФО для деяких видів доходів.

Облік святкових днів

Відповідно до Закону України № 5864 від 25.08.2021 р. 28 липня (День Української Державності) визнано святковим вихідним днем.

Облік мобілізованих працівників

Реалізовано можливість обліку та розрахунку ЄСВ за відповідною ставкою для мобілізованих працівників з інвалідністю.

Облік ПДВ

Підтвердження податкового кредиту

Реалізовано можливість підтвердження податкового кредиту, нарахованого у лютому - травні 2022 р. за документами первинного обліку, відповідно до Закону України 2260-IX від 12.05.2022.

Створено додаткові реквізити для позначення постачальників, що не мають можливості реєструвати податкові документи, та для терміну реєстрації податкових документів для постачальників, в яких відновилась можливість реєстрації.

Змінено порядок завантаження з "FREDO Звіт" податкових документів за лютий - травень 2022 р. Додано можливість прив'язки до податкових накладних, що завантажуються, наявних документів "Реєстрація вхідного податкового документу", що створені на підставі первинних документів і не підтверджені вхідним податковим документом, замість створення нових дублюючих документів.

Виписка Податкової накладної на умовні продажі протягом кількох періодів

Реалізовано автозаповнення Податкової накладної на умовний продаж запасів по даним всіх документів "Зміна податкового призначення запасів" за вибраний період.

Акцизний податок

Нарахування акцизного податку при списанні псувань і нестач

Реалізовано нарахування акцизного податку з роздрібних продажів при списанні псувань і нестач в торговельних точках відповідно до Закону України 1914-IX від 30.11.2021 р.

Регламентована звітність

Декларація про прибуток

Відповідно до Наказів Міністерства фінансів України № 601 від 17.11.2021 та № 58 від 10.02.22 реалізовано нову форму звіту Декларацію про прибуток.

Заповнення звітів після переходу на ЄП 2% та назад.

Відповідно до Закону України № 2173-IX від 01.04.2022 реалізовано заповнення звітів Декларація про прибуток, Розрахунок єдиного податку та Розрахунок єдиного податку (для фіз. осіб) після переходу на ЄП 2% та назад.

Звіт про наявність вакансій

Відповідно до наказу Мінекономіки України від 12.04.2022 № 827-22 реалізовано нову форму звіту Звіт про наявність вакансій.